RSS Facebook Linkuj!
 


kavenu.eu

plzen.eu

Dobrý skutek 2012

Davídek

Že se na fetivalu Dobrým skutkům daří, to jsme už mnohokrát zjistili, naposledy v loňském roce.

Dvouletý David Souček svádí nerovný boj s Goliášem - dětskou mozkovou obrnou. Výtěžek dražby podpoří rodinu při placení nákladné rehabilitace, kterou pojišťovny nehradí. Ta by mu měla pomoci zlepšit držení těla, rovnováhy, zpevnit mu celé svalstvo. Je tu naděje, že by po léčbě mohl poprvé stát na vlastních nožkách. Určitě mu ale pomůže posunout se o další krůček dopředu ve svém vývoji.

Letos pro Davídka dražíme několik krásných her. Těšit se můžete na napjatě očekávané Dobrodružné legendy Andor, nádherné Takenoko, oblíbené Záchranáře, jubilení Zlaté Česko, kreslivě veselou Pictomanii, kompletní sadu karetky Goal!, znalostní Klasiku a logickou strategii Color Pop.

Hry pro dražbu letos podepsali:

A jak to dopadlo?

Davídek

dne 12. 12. 2012 byla uhrazena částka 20 602 Kč na účet dodavatele Adeli Centrum, Piešťany, léčebná rehabilitace. Příspěvek z Festivalu deskových her Osvračín 2012 byl 9 340 Kč.

Dobrý den.

Rádi bychom poděkovali všem dárcům a také organizátorům Festivalu deskových her, kteří se výrazně podíleli na uskutečnění pobytu Davídka v Adeli Centru Piešťany, kde se opět krásně zlepšil.

Moc všem děkujeme.

Rodiče Davídka.